Rent a Car Cluj Napoca Aeroport

Fiecare inchiriere beneficiaza de RCA, Casco, Rovinieta Asistenta Rutiera 24/7, Anulare Gratuita si Livrare Gratuita la masini de inchiriat la oricare dintre aeroporturile Cluj Napoca, Sibiu, Oradea si Targu Mures.
Din parcul nostru de Rent a Car Cluj fac parte doar autoturisme noi, aflate intr-o stare tehnica si estetica foarte buna. In flota NapocaRent veti regasi autoturisme precum Renault Clio, Dacia Logan, Opel Astra sau Audi Q5. Lista intreaga cu masini poate fi vizualizata pe pagina MASINI DE INCHIRIAT Cluj.

Pentru oferte si reduceri la flota de masini de inchiriat poti sa faci o simulare pe site-ul nostru iar reducerea va fi aplicata la pretul final, sau poti sa consulti pagina de promotii si reduceri la masini de inchiriat.

La fiecare inchiriere se percepe o suma denumita garantie. Garantia este returnabila la finalul inchirierii la returnarea in bune conditii a autovehiculului de inchiriat. Pentru diminuarea garantiei, se poate alege Asigurarea suplimentara Relax ce reduce si limiteaza raspunderea financiara in caz de furt sau accident. Contravaloarea inchirierii cat si garantia se achita la preluarea masinii, nu este nevoie de avans la rezervarea masinii de inchiriat Cluj.

Daca cauti o masina de inchiriat in Cluj, poti apela cu incredere la serviciile Napoca Rent a Car Cluj oricand, programul nostru este 24/7 poti sa ne contactezi oricand pentru rezervarea unei masini sau intrebari suplimentare privind termenii si conditiile de inchiriere.

Rent a Car Cluj Napoca Aeroport

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.